Voor snel contact bel 0630189077

De vloercoating specialist

Designvloer

De unieke oplossing voor uw
kantoor of woning

Wat is een epoxy design vloer?

Een epoxy design vloer is een type vloerbedekking die wordt gemaakt door een laag epoxyhars op de huidige vloer aan te brengen. Dit type vloer heeft een uniek ontwerp, met kleuren en texturen die op de vloer kunnen worden aangebracht. Het is bekend om zijn slijtvastheid, duurzaamheid, sterkte en weerstand tegen vloeistoffen wat het ideaal maakt voor commerciële ruimtes, kantoren en zelfs woonhuizen. Een epoxy designer vloer bestaat uit een laag epoxy coating die is vormgegeven met een speciaal patroon, kleur of texturen.

Wij bellen u terug

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Geef aan wanneer u graag terug gebeld wilt worden.

De voordelen

Het materiaal voor een epoxyvloer is thermohardend kunststof die beroemd is om zijn professionele en mooie uiterlijk en is daarom perfect voor industriële vloeren. Zowel de coatingvloer als de  gietvloer zijn van epoxy zijn gedeeltelijk chemisch bestendig (behalve tegen zuren), volledig waterdicht, belastbaar van medium tot zwaar en worden naadloos aangebracht. Onze epoxyvloeren verbeteren de hygiëne, zijn stofvrij en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn ze veilig voor uw klanten en medewerkers.

Wat zijn de kosten voor een designvloer?

Een epoxyvloercoating is een beschermend laagje voor uw bestaande vloer. In vergelijking met de epoxy gietvloer, is de laag epoxyhars die gebruikt wordt voor een coating veel dunner. Hierdoor is deze optie goedkoper per vierkante meter en sneller uitgehard. Overweeg een epoxycoating als u uw huidige vloer intact wilt laten of met een beperkt budget werkt. De prijs van een vloer wordt ook bepaald door de ondergrond en de afwerking. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw bedrijf? Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voordelen

zware objecten

vloeistof bestendig

Chemische stoffen

Hygiënisch

Vanaf € 35 per m²

Snel geleverd

Veelgestelde vragen

Coatingvloeren kunnen worden gelegd op diverse ondergronden, waaronder beton/cementdekken. Door het beton op te schuren, zorgen we voor een goede hechting en een geschikte ondergrond voor de epoxy coating. Soms zijn tegels en natuursteen geschikt, maar als er losse tegels zijn, wordt er soms een egalisatielaag aangebracht of wordt er een andere kunststofvloer geadviseerd. Over een bestaande coating of kunststofvloer is het ook mogelijk om een coatingvloer te leggen, maar hout en linoleum zijn minder geschikt. In sommige gevallen kunnen we deze nog steeds gebruiken met een paar aanpassingen om een goede hechting te waarborgen.

Wilt u een coatingvloer in een specifieke kleur? Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit onze tijdloze standaardkleuren. Daarnaast kunnen we ook elke RAL-kleur aanbrengen die u wenst.

Interesse in de gemiddelde kosten per vierkante meter voor een coatingvloer? Bij Homefix Onderhoud kunt u een gratis offerte aanvragen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

Hoe maak ik de coatingvloer schoon en houd ik hem in goede staat? Het is een eenvoudig proces. Verwijder dagelijks het vuil met een stofwisser (zonder olie), een zachte bezem of een stofzuiger. Vervolgens kunt u de vloer schoonmaken met een microvezel vlakmop en een speciaal reinigingsmiddel voor coatingvloeren, zonder zeep.

Scroll naar boven
Hulp nodig?