Onze werkvelden

Onze werkvelden

Bij Homefix Onderhoud verzorgen wij onze vloercoating en schilderwerkzaamheden voor een breed scala aan branches. Of u nu een magazijn, autogarage, woning of kantoorpand heeft wij staan voor u klaar. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen een hoogwaardig resultaat in elke situatie.

Wij bellen u terug

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Geef aan wanneer u graag terug gebeld wilt worden.

Wat is een duurzame vloercoating?

Duurzame vloercoating is een verf- of beschermingslaag die op de vloer wordt aangebracht om deze te beschermen en te verfraaien. Het is een populaire oplossing voor zowel zakelijke als particuliere gebouwen, omdat het niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook slijtvast en duurzaam. Duurzame vloercoating is beschikbaar in een breed scala aan kleuren, stijlen en materialen, waaronder epoxy, polyurethaan en acryl.

Een van de belangrijkste voordelen van duurzame vloercoating is de slijtvastheid. Dit type vloercoating is speciaal ontworpen om te weerstaan aan slijtage en deuken, en is daarom uitermate geschikt voor ruimtes met veel verkeer, zoals fabrieken, garages en magazijnen. Bovendien is duurzame vloercoating ook water- en stofdicht, waardoor het eenvoudig te reinigen is en geschikt is voor ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

Een ander belangrijk voordeel van duurzame vloercoating is het milieuvriendelijke karakter. Veel vloercoatings zijn namelijk gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals ureum-formaldehyde-vrije epoxy en lage-emissie polyurethaan. Bovendien is duurzame vloercoating ook recyclebaar en kan het op een verantwoorde manier worden verwijderd als het aan vervanging toe is.

Tot slot is duurzame vloercoating ook economisch aantrekkelijk, omdat het lange tijd meegaat en eenvoudig te onderhouden is. Bovendien biedt het een uitstekende bescherming voor de onderliggende vloer, waardoor deze minder snel beschadigd raakt en langer meegaat. Al met al is duurzame vloercoating een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam, slijtvast en esthetisch aantrekkelijk alternatief voor traditionele vloerbedekking.

De voordelen

Het materiaal voor een epoxyvloer is thermohardend kunststof die beroemd is om zijn professionele en mooie uiterlijk en is daarom perfect voor industriële vloeren. Zowel de coatingvloer als de  gietvloer zijn van epoxy zijn gedeeltelijk chemisch bestendig (behalve tegen zuren), volledig waterdicht, belastbaar van medium tot zwaar en worden naadloos aangebracht. Onze epoxyvloeren verbeteren de hygiëne, zijn stofvrij en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn ze veilig voor uw klanten en medewerkers.

Wat zijn de kosten?

Een epoxyvloercoating is een beschermend laagje voor uw bestaande vloer. In vergelijking met de epoxy gietvloer, is de laag epoxyhars die gebruikt wordt voor een coating veel dunner. Hierdoor is deze optie goedkoper per vierkante meter en sneller uitgehard. Overweeg een epoxycoating als u uw huidige vloer intact wilt laten of met een beperkt budget werkt. De prijs van een vloer wordt ook bepaald door de ondergrond en de afwerking. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw bedrijf? Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voordelen

zware objecten

vloeistof bestendig

Chemische stoffen

Hygiënisch

Snel geleverd

Vraag direct een offerte aan

Homefix is de expert op het gebied van coatings voor vloeren en wanden. Met onze jarenlange ervaring in coatingtechnieken bieden wij u gegarandeerd een complete oplossing. Ongeacht de grootte of het nu een magazijn, garage of bedrijfshal betreft. Wij vinden de ideale coatingoplossing die perfect aansluit bij uw behoeften. Als u contact met ons opneemt dan analyseren we samen wat u precies nodig hebt om uw ruimte te coaten. Daarna sturen wij u direct een passende offerte toe.

Geheel vrijblijvend

Vakkundig advies

Professionele vakmensen

Uitgebreid assortiment

Snel geleverd

Scroll naar boven
Hulp nodig?